Vid Bysjöns strand

Gemensam projektblogg för Bysjöstrands ekoby

Bysjöstrand Ekoby nästa fas

Av: Lisa Fröbel
Postat under: Bloggtankar
14 December, 2021
Bysjöstrand Ekoby går nu in i nästa fas. Vi lämnar gladeligen året bakom oss som tyvärr starkt präglats av pandemi och avsaknade möjligheter att träffas och skapa ihop. Vi är också fulla av ny energi, kunskap och idéer efter deltagande på den andra nationella konferensen Socialt byggande 2021 som genomfördes den 18-19 november i Floda, […]

Bysjöstrand Ekoby går nu in i nästa fas. Vi lämnar gladeligen året bakom oss som tyvärr starkt präglats av pandemi och avsaknade möjligheter att träffas och skapa ihop. Vi är också fulla av ny energi, kunskap och idéer efter deltagande på den andra nationella konferensen Socialt byggande 2021 som genomfördes den 18-19 november i Floda, Göteborg. Tag gärna del av vår reserapport och alla länkar som vi varmt kan rekommendera att ni tar del av.

Nu stundar planering inför en träff vid Bysjöstrand den 2-3 januari 2022. Vi kommer att under två dagar samtala med alla som är intresserad av bo och byggande på denna plats, samt umgås och inspireras ihop. Vi hoppas att alla som vill komma tar kontakt med oss för mer information om detta event.

Ett toppenbra sätt att börja året på – tycker vi!