Vid Bysjöns strand

Gemensam projektblogg för Bysjöstrands ekoby

Bygga & Bo Ihop – portalen för socialt byggande i Sverige

Av: Lisa Fröbel
Postat under: Nyheter
10 December, 2021
Föreningen för Byggemenskaper ihop med det tidigare projektet Divercity, har tagit fram en portal för sociala bo och bygg-initiativ runtom i Sverige. Självfallet finns Bysjöstrand Ekoby väl beskrivet i denna fina redovisning över alla kreativa arbeten som pågår runtom i landet. Portalen beskriver bygg- och bogemenskaper men även aktörer, kunskapsöversikter och rådgivningsfunktioner som finns tillgängliga […]

Föreningen för Byggemenskaper ihop med det tidigare projektet Divercity, har tagit fram en portal för sociala bo och bygg-initiativ runtom i Sverige. Självfallet finns Bysjöstrand Ekoby väl beskrivet i denna fina redovisning över alla kreativa arbeten som pågår runtom i landet.

Portalen beskriver bygg- och bogemenskaper men även aktörer, kunskapsöversikter och rådgivningsfunktioner som finns tillgängliga för denna sektor. Det är en toppensida som vi varmt kan rekommendera som kunskapsplattform men framförallt som inspiration till eget skapande och utveckling av sociala bo- och byggemenskaper.

Kolla in på Bygg&Bo Ihop