Vid Bysjöns strand

Gemensam projektblogg för Bysjöstrands ekoby

Konferens i Göteborg – “Socialt Byggande och modernt självbyggeri”

Av: Thomas Fröbel
Postat under: Aktiviteter
28 May, 2019
“Socialt Byggande och modernt självbyggeri” heter en mycket spännande konferens som genomförs den 19-20 september 2019. Från Bysjöstrands Ekoby kommer vi att åka och medverka för att åtnjuta massor av kunskap och inspiration utifrån vad andra gjort före oss. Vi ser det som ett gyllene tillfälle att lära från andras erfarenheter, skapa viktiga kontakter och […]
“Socialt Byggande och modernt självbyggeri” heter en mycket spännande konferens som genomförs den 19-20 september 2019. Från Bysjöstrands Ekoby kommer vi att åka och medverka för att åtnjuta massor av kunskap och inspiration utifrån vad andra gjort före oss. Vi ser det som ett gyllene tillfälle att lära från andras erfarenheter, skapa viktiga kontakter och inte minst också hinna samtala med andra i vår grupp kring intryck och funderingar.
Därför hoppas vi att ni kan och vill avvara dessa dagar i september och tillsammans, med oss medverka på denna konferens. Om ni återkopplar till Lisa Fröbel så försöker vi att samordna gruppen från Bysjöstrand på bästa sätt. Se också på länken till konferensen.
Hoppas vi blir ett stort antal ”Bysjöstrandare” i Göteborg denna helg!!