Vid Bysjöns strand

Gemensam projektblogg för Bysjöstrands ekoby

2019-12-04 Bysjöstrand Ekoby presenteras på Ludvika Bibliotek

Av: Thomas Fröbel
Postat under: Aktiviteter
1 December, 2019
Alla Ni som är intresserade av Bysjöstrands Ekoby – kom förbi till Ludvika Bibliotek på onsdag, 4 december, mellan 10.00 – 16.00 och ta del av vårat arbete så här långt. Vi presenterar vår Ekobyplan som visar på områdets helhet. Lisa Fröbel finns på plats under dagen för att samtala om planeringen och den fortsatta […]

Alla Ni som är intresserade av Bysjöstrands Ekoby – kom förbi till Ludvika Bibliotekonsdag, 4 december, mellan 10.00 – 16.00 och ta del av vårat arbete så här långt. Vi presenterar vår Ekobyplan som visar på områdets helhet. Lisa Fröbel finns på plats under dagen för att samtala om planeringen och den fortsatta processen framåt. Kom och ta en titt på området.