Vid Bysjöns strand

Gemensam projektblogg för Bysjöstrands ekoby

17/5 – Studenter från Högskolan Dalarna och programmet Byggutbildning.

Av: Thomas Fröbel
Postat under: Aktiviteter
6 February, 2019

Fredagen den 17 maj 2019, Grangärde Sockenstuga kl. 9.30 till 15.00. : Studenter från Högskolan Dalarna och programmet Byggutbildning, kommer att presentera sitt arbete inom ramen för studier kring småhusbyggande. Dom har utifrån gruppvisa arbeten fritt studerat förutsättningarna vid Bysjöstrand ekoby. Alstren kommer att visas upp i ett galleri och presentationer kommer att ske. Dagen avslutas med att bästa alstret prisas.

Detaljerat program:

Vernissage – studentarbeten Bysjöstrand Ekoby
Ni som vill veta mer om Bysjöstrands Ekoby – ni som vill höra och se spännande byggideér från studenterna på Byggteknik-programmet, Högskolan Dalarna och Ni som redan visat intresse och vill fortsätta utveckla dialogen – är varmt välkomna på en heldag den 17 maj i vackra Grangärde.
Plats: Grangärde Sockenstuga kl. 9,30 till 15.00.
Vi öppnar dörrarna till studenternas ”vernissage” kl. 9.30. Vid 11-tiden genomförs de första presentationerna av studentarbetena kring Bysjöstrand Ekoby och efter ett kortare lunchuppehåll fortsätter vi med fler presentationer direkt efter lunch. Vi uppskattar till ca 13 olika alster att ta del av och studenterna finns på plats för att svara på frågor kring sina alster och sitt ”tänk”.
Kl. 14.00 kommer en jury att presentera en vinnare av dessa arbeten samt också publikens pris kommer att annonseras.
På plats under dagen och med i juryn, är bla. vår Arkitekt Erik Berg, från INOBI.
Vi serverar enklare fika under dagen och hoppas att ni har möjlighet att ta med vänner och bekanta. Gästis kommer att vara öppet under dagen för lunchservering. (se “Gästis lunch menu”)
Kontakta gärna Lisa om ni vill veta mer.